Miksi valita netissä pelattava arpa?

Monia saattaa mietityttää, että miksi valtionyrityksen arvat muka kannattaisi vaihtaa epäilyttävien yksityisten toimijoiden vastaaviin. Rahapelejä tarjoavat sivustot ovat kuitenkin pitkälti luotettavia, sillä pelilisenssejä ja uhkapelejä valvotaan hyvin tarkasti. Etenkin suomalaisomisteiset sivustot, kuten Nettiarpa.com, toimivat hyvien tapojen mukaisesti.

Parempi palautusprosentti

RahapelitToinen syy, jolla nettiarpa on ylivertainen, on sen parempi voittosuhde. Suosituimman suomiarvan, Casino-arvan, voittosuhde on noin 1/4,5 ja päävoitto 10€ hintaisessa versiossa on 500 000€. Jo aiemmin mainitun Nettiarpa.comin tarjonnan voittosuhde on 1/3 ja jättipotti 3WOW ja Super 3WOW arvassa on  miljoona euroa. Lisäksi pelien panokset eivät ole kiinteitä, joten voit halutessasi pelata vaikka 25 sentin arvoilla. Pääasiallisena syynä tähän on digitaalisten arpojen kustannustehokkuus.

Voitot automaattisesti pelitilille

Paperiarpojen yksi heikkous on niiden vaivalloisuus, sillä arpojen voitot täytyy käydä erikseen lunastamassa. Tästä syystä moni pikkuvoitto jää kokonaan lunastamatta, ja pienistä puroista syntyy iso virta. Pelitilejä käyttävillä sivustoilla ei kuitenkaan pääse syntymään tällaista ongelmaa, sillä voitot lunastetaan automaattisesti. Nettiarvoissa oleva mahdollisuus pikkupanoksille tekee tästä automaattisesta voitonmaksusta varsin mukavan toiminnon, sillä jopa muutaman kymmenen sentin voitolla voi pelata useammankin kerran. Pelitilin avaustakaan ei tarvitse pelätä, sillä pelejä pääsee kokeilemaan ilmaiseksi ja sivustoilla on liittymisbonuksia, joista saat yleensä 5€ ilmaista pelirahaa.

Arpatarjonta

Suomessa erilaisten fyysisten arpojen määrä on hyvin rajallinen, joten vaihtelua toivoville asiakkaille nettiarpa on ainoa vaihtoehto. Ja niitähän piisaa, sillä sivustoilla on useita kymmeniä arpoja, ja uusia tulee markkinoille jatkuvasti. Digitaalisena mediana näihin arpoihin on voitu lisätä erikoisominaisuuksia, jotka eivät olisi mahdollisia paperiarvoissa, niinpä luvassa voi olla yllättävänkin hauskoja arpaelämyksiä!
Hyvän vaihtoehdon suomalaiselle pelaajalle tarjoaa esimerkiksi Nettiarpa.com, jonka valikoimasta löytyy useita kymmeniä interaktiivisia nettiarpoja.